Αλλαγή στην ημερομηνία εξετάσεων για απόκτηση απολυτηρίου δημοτικού

Θέμα: «Εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πόλεως Καλύμνου».
 
Από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πόλεως Καλύμνου ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις ενηλίκων για την απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου θα διενεργηθούν τελικά στις 5 Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:35 στο χώρο του εν λόγω σχολείου (Άγιος Στέφανος, Κάλυμνος, τηλέφωνο 2243028131). Η αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής των εξετάσεων οφείλεται στον ορισμό της 4ης Δεκεμβρίου 2014 ως ημέρας τέλεσης του μνημόσυνου του Μεγάλου Ευεργέτη της Καλύμνου Νικολάου Βουβάλη και της συζύγου του Αικατερίνης, στην οργάνωση του οποίου συμμετέχει και το σχολείο.
Όσοι ενήλικες επιθυμούν να αποκτήσουν απολυτήριο, πρέπει να καταθέσουν μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη, σχετική αίτηση στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πόλεως Καλύμνου, στην οποία θα επισυνάπτουν Υπεύθυνη Δήλωση για τις γραμματικές τους γνώσεις και για τον τόπο μόνιμης διαμονής τους, καθώς και Πιστοποιητικό γέννησης.
 
Ο Διευθυντής
Θεοφιλίδης Ιωάννης

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!