ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ CHOKE LUTA LIVRE ΚΑΛΥΜΝΟΥ

ΣΤΙΣ 15/11/2014 ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΟ ΝΑGA (ΝΟRTH AMERICAN GRAPPLING ASOSSIATION) TΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ GRAPPLING ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 1200 ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΤΥΛ.
 
Η ΟΜΑΔΑ CHOKE LUTA LIVRE ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΓΚΑΚΗ ΕΛΑΒΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΘΕΣΕΙΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΑΚΗΣ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTERS BLUE BELTS
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΕΝS 17 YEAR OLD
ΘΕΜΙΣ ΣΙΣΑΛΟΥΗ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΛΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WOMENS
ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΣΙΣΑΛΟΥΗ 1 ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΣΕ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΕΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΜΑΡΚΟΥ 1 ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΣΕ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΕΣ

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ ΌΨΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΙΣ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ,ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ .ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΡΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΜΙΑΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΕΝΟΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ΕΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗ,ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ,ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ,ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΘΩΜΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕ !!!!!!
 
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΑΚΗΣ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!