Εθελοντική αιμοδοσία στην Κάλυμνο 28,29 και 30 Νοεμβρίου

Εθελοντική Αιμοδοσία για το τριήμερο 28,29 και 30 Νοεμβρίου, διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Σώματος Καλύμνου, "Ο Άγιος Παντελεήμονας".
Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας που γίνεται από τον Σύλλογο του νησιού, για την εξασφάλιση των "πολύτιμων" μονάδων αίματος, ώστε να μπορεί το νησί να είναι αυτάρκες, οι εθελοντές αιμοδότες της Καλύμνου διοργανώνουν και πάλι τριήμερη αιμοδοσία, αφιερωμένη αυτή τη φορά στην μνήμη του Ποθητού Ψαρομπά, του γνωστού ιδρυτού της εταιρείας πετρελαιοειδών "ΑΡΓΩ Α.Ε.", που απεβίωσε πριν από ένα χρόνο περίπου.

"Δώρο Ζωής" χαρακτηρίζει το αίμα που καλείται να δώσει κάθε Καλύμνιος στην αιμοδοσία κατά το τελευταίο τριήμερο του Νοεμβρίου. Ένα πραγματικά δώρο ζωής το οποίο "μας περισσεύει και χωρίς ιδιαίτερο κόπο μπορούμε να το δωρίσουμε! ....αρκεί να το θέλουμε και να το μπορούμε".
 
"Παλμός της Καλύμνου"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!