Στη Ρόδο μετέβη χθες ο Έπαρχος Καλύμνου κ. Θεμέλαρος για θέματα της Π.Ε. Καλύμνου

Στη Ρόδο μετέβη χθες 30-10-2014 ο Έπαρχος Καλύμνου κ. Θεμέλαρος , όπου είχε σειρά επαφών και συνεργασία με υπηρεσιακούς παράγοντες, προκειμένου να δρομολογήσει τη διαδικασία διευθέτησης θεμάτων της Π.Ε. Καλύμνου.
Έτσι σε συνάντηση που είχε με τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών, έθεσε το θέμα της αποστολής της κινητής μονάδας ΚΤΕΟ της Περιφέρειας στα νησιά της Περιφερειακής μας Ενότητας, στα οποία δεν λειτουργεί μονάδα ΚΤΕΟ. Με τον τρόπο αυτό θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων , που είναι απαραίτητος για την ασφάλεια των κατοίκων, χωρίς να επιβαρυνθούν οι ιδιοκτήτες οχημάτων με δαπάνες μεταφοράς του οχήματος τους σε μεγαλύτερα νησιά που έχουν μονάδες ΚΤΕΟ.
Ακολούθησε συνάντηση με τον Προϊστάμενο της Α\θμιας Εκπαίδευσης κ. Βασιλειάδη και τον Προϊστάμενο της Δ\θμιας Εκπαίδευσης κ. Παπαδομαρκάκη , με τους οποίους συζήτησε το θέμα της στελέχωσης των σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου.
Τέλος είχε συνεργασία με στελέχη της Διεύθυνσης Διοικητικού – Οικονομικού της Περιφέρειας , όπου συζητήθηκαν τα θέματα στελέχωσης των υπηρεσιών της Περιφερειακής μας Ενότητας καθώς και θέματα διαδικαστικά και διάθεσης του αναγκαίου εξοπλισμού γραφείων, που θα διευκολύνουν τη λειτουργία και την αποδοτικότητα των υπηρεσιών της Π.Ε.Καλύμνου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!