Συνέντευξη με θέμα την περιπέτεια στην Αίγυπτο των 3 Καλύμνιων ψαράδων (3 Video)

Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014 στις 11:00 το πρωί στον όροφο του Πνευματικού Κέντρου,αναβίωσε η περιπέτεια που έζησαν οι 3 Καλύμνιοι ψαράδες που επέβαιναν στο αλιευτικό σκάφος «ΑΡΧΟΝΤΑΣ Μ» Νηολογίου Καλύμνου ,αριθμ. 524 και συνελήφθησαν μαζί με το σκάφος από την Αιγυπτιακή ακτοφυλακή.
Στο πάνελ ο καπετάνιος του σκάφους Μιχάλης Καρδούλιας ,ο τέως Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης ,ο Αντώνης Κουντούρης και Γιάννης Καρδούλιας , αδελφός του Καπετάνιου.
Ο τέως Δήμαρχος Δ.Διακομιχάλης που πρώτος έλαβε το λόγο αναφέρθηκε αναλυτικά στο χρονικό των ενεργειών που εκδηλώθηκαν προκειμένου να υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση.
Ο Αντώνης Κουντούρης μεταφέροντας την εμπειρία του ως ανώτατος υπάλληλος στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης επισήμανε τις ενέργειες στις οποίες άμεσα θα πρέπει να προβαίνουν οι Αλιείς όταν τους παρουσιαστεί παρόμοια εμπλοκή.
Μια διαδικασία που πρέπει να γνωρίζουν οι αλιείς μας, όταν χρειαστεί για λόγους ανάγκης να εισέλθουν στα χωρικά ύδατα μιας τρίτης Χώρας ώστε να αποφευχθεί στη συνέχεια η ταλαιπωρία τους.
Με πολύ γλαφυρό και απλοϊκό τρόπο ο καπετάνιος τους σκάφους «ΑΡΧΟΝΤΑΣ Μ.» Μιχάλης Καρδούλιας, περιέγραψε την άσχημη αυτή περιπέτεια και τις βάρβαρες συνθήκες που αντιμετώπισε στην Αίγυπτο μαζί με τους άλλους 2 Καλύμνιους μέλη του πληρώματος.
 
Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ εδώ ... kalymnos-news.gr
 
Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη ....
 
 
 
 
 
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!