Γέμισε ιστιοφόρα και πληρώματα η παραλία της Καλύμνου

Με δεκάδες ιστιοφόρα σκάφη κάθε είδους να έχουν αγκυροβολήσει κατά μήκος της παραλιακής ζώνης της Καλύμνου και τα πληρώματά τους να έχουν κατακλύσει την περιοχή, συμπληρώνεται η εικόνα του νησιού, από σήμερα νωρίς το μεσημέρι.
Απίστευτης ομορφιάς ιστιοπλοϊκά σκάφη, κάθε είδους και μεγέθους βρίσκονται από σήμερα στο λιμάνι του νησιού, στα πλαίσια του φετινού « 26ου ΒODRUM CUP-2014», που ξεκίνησε από την Αλικαρνασσό της Τουρκίας στις 20 Οκτωβρίου, με πρώτο σταθμό την Κάλυμνο.
Γύρω στα 100 σκάφη, βρίσκονται αραγμένα σε όλο το μήκος της παραλιακής ζώνης του νησιού, με τον μεγαλύτερο όγκο τους να βρίσκεται στην περιοχή από τον Δήμο μέχρι του SDC16114Βουβάλη, ενώ τα μεγαλύτερα και με περισσότερο βύθισμα, βρίσκονται στην προβλήτα της περιοχής του Αγίου Νικολάου.
Η Κάλυμνος είναι ο πρώτος σταθμός σε ελληνικό έδαφος και αύριο θα αναχωρήσουν για την Λέρο, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως λόγω καιρού θα παραμείνουν και αύριο Πέμπτη στο νησί.
Κατά δεκάδες τα πληρώματα των σκαφών, έχουν ξεχυθεί στην πόλη του νησιού και στα μαγαζιά
της περιοχής, εξερευνώντας ακόμα και τα στενά και γραφικά σοκάκια. Η παρουσία τους είναι μια σημαντική ανάσα για την τοπική αγορά, που έστω και για λίγο διάστημα θα τονωθεί από την επίσκεψη των ιστιοπλόων.
Το απόγευμα ο Δήμος θα διοργανώσει μια μικρή τελετή, όπου θα γίνουν απονομές και θα επιδοθούν δώρα στους διοργανωτές του ΒODRUM CUP-2014, ενώ τα πληρώματα μετά θα μπορέσουν να απολαύσουν την βραδινή τους βόλτα στο νησί.
 
Διαβάστε περισσότερα εδώ & Φωτορεπορτάζ ... "Παλμός της Καλύμνου"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!