Πυρκαγιά αυτή την ώρα πάνω από τους Βοθύνους (1 video)

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε περίπου στις 02.00 το μεσημέρι,σήμερα Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014, στο ύψωμα του Αγίου Σάββα (στις κεραίες) λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, γρήγορα εξαπλώθηκε προς Βοθύνους, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και κατοικίες .
Άμεση ήταν η επέμβαση του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Καλύμνου που με τη συνδρομή στρατιωτών, πολλών κατοίκων της περιοχής επιχειρούν για να θέσουν τη πυρκαγιά υπό έλεγχο.
Μαζί με τα πυροσβεστικά οχήματα συμμετέχει και το πυροσβεστικό όχημα της Εταιρείας ΑΡΓΩ καθώς και ιδιωτικά οχήματα.
Ήδη έχουν ξεκινήσει από Αεροδρόμιο Ελευσίνας 2 αεροσκάφη ,που θα συνδράμουν τις επίγειες δυνάμεις στην κατάσβεση της φωτιάς και αναμένονται το επόμενο 15λεπτο να βρίσκονται στην Κάλυμνο.
 
ρεπορτάζ: kalymnos-news.gr
βίντεο: Γ. Λιας

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!