Συμμετοχή και διάκριση της Καλύμνου στην 27η Αμφικτιονία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών

Με τον τερματισμό στην πλατεία της Πτολεμαΐδας της 12ης Λαμπαδηδρομίας και την υποδοχή της φλόγας της Αγάπης, της φλόγας του Αλτρουϊσμού και της Ζωής, που πριν λίγες μέρες πέρασε και από την Κάλυμνο, μέσα σ' ένα κλίμα συμμετοχής και αλληλεγγύης, ξεκίνησαν οι τριήμερες εργασίες της 27ης Αμφικτιονίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.
Οι εργασίες ξεκίνησαν την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου καιολοκληρώθηκαν την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, με τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της περιόδου 1.5.2013-30.4.2014 και τέθηκαν οι στόχοι της τρέχουσας περιόδου, ενώ εγκρίθηκε το ψήφισμα.
Το τριήμερο των εργασιών της 27ης Αμφικτιονίας, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), παρακολούθησε η Ελένη Βάλλα - Σταυροπούλου, εκπροσωπώντας τονΣύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Καλύμνου "Ο Άγιος Παντελεήμονας" και παρέλαβε βραβείο εκ μέρους του Συλλόγου, από τον Πρόεδρο της Π.Ο.Σ.Ε.Α. κ. Πρωτόπαπα Χρήστο.
Η προσφορά του Συλλόγου της Καλύμνου και ειδικά της Προέδρου του, είναι γνωστή και έμπρακτη, αφού είναι άπειρες οι φορές που οι Καλύμνιοι βρήκαν ανταπόκριση και συμπαράσταση στις δύσκολες στιγμές τους.
Η όποια διάκριση για τον Καλύμνικο Σύλλογο Αιμοδοτών, αποτελεί επιβράβευση μιας μακράς και διαρκούς πορείας στην κοινωνική προσφορά, στην αλληλεγγύη και στην συμπαράσταση στον ανθρώπινο πόνο, στοιχεία, που σήμερα όσο ποτέ, έχει ανάγκη η δοκιμαζόμενη κοινωνία του νησιού.
Σε μια εποχή που τα πάντα εμπορευματοποιούνται, όπως και
το κοινωνικό αγαθό της υγείας,όπου συρρικνώνονται οι κοινωνικές δομές και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ζωή, πνίγεται στους αριθμούς των κέντρων εξουσίας, η εθελοντική προσφορά και ειδικά σε θέματα υγείας, αποτελεί ένα πολυτιμότατο αγαθό, που οφείλουν οι πάντες, πολίτες και τοπική εξουσία, να το στηρίξουν και να το ενισχύσουν με κάθε τρόπο και κυρίως με την συμμετοχή.
 
"Παλμός της Καλύμνου"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!