Η παγκόσμια αναρριχητική κοινότητα από σήμερα στις κορυφές των βράχων της Καλύμνου

Αρχίζει σήμερα 9 Οκτωβρίου το Φεστιβάλ Αναρρίχησης στην Κάλυμνο, σε συνεργασία του Δήμου και της εταιρείας outdoor προϊόντων "The North Face" και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 12, όπου και θα γίνει η τελετή λήξης.
Με βασικούς υποστηρικτές τις εταιρείες Jeep και Climbing Tecnology, σήμερα Πέμπτη ξεκινά το Διεθνές Αναρριχητικό Φεστιβάλ, γνωστό και ως The North Face Kalymnos Climbing Festival, που περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα και έχει προσελκύσει όλη την παγκόσμια ελίτ της αναρρίχησης και χιλιάδες λάτρεις του αθλήματος αυτού.
Φέτος για πρώτη φορά τα χρηματικά έπαθλα δεν θα δοθούν στους αθλητές που θα διακριθούν, αλλά θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της Ομάδας Διάσωσης Καλύμνου (Kalymnos Rescue Service) και στο Νοσοκομείο του νησιού για την κάλυψη των αναγκών τους, όσον αφορά σε εξοπλισμό και υγειονομικό υλικό αντίστοιχα.
Το πλούσιο πρόγραμμα του τετραημέρου αυτού αθλητικού γεγονότος, περιλαμβάνει ανάμεσα στ' άλλα, αναρριχητικούς μαραθώνιους για συμμετέχοντες όλων των επιπέδων, παρουσιάσεις – προβολές από τους ζωντανούς θρύλους της αναρρίχησης, deep water soloing, beach party και άλλα πολλά.
Επίσης για πρώτη φορά στην διάρκεια του Διεθνούς αυτού Φεστιβάλ, θα υπάρχει και μια επιπλέον δραστηριότητα, η γνωστή ως Deep Water Soloing, δηλαδή ελεύθερη αναρρίχηση με ασφάλεια την θάλασσα, που θα διεξαχθεί στην Ρίνα του Βαθύ, μια τοποθεσία μοναδικής φυσικής ομορφιάς, με το υπέροχο Φιόρδ.
"Παλμός της Καλύμνου"
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 
A5 greek

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!