Διεξαγωγής σεμιναρίου του ΕΦΕΤ (Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων) στην Κάλυμνο

Η Ενιαία Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καλυμνίων αναλαμβάνει την πρωτοβουλία οργάνωσης και διεξαγωγής σεμιναρίου του ΕΦΕΤ (Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων).
Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε όσους εργαζόμενους και επιχειρηματίες έρχονται σε επαφή με τρόφιμα και ποτά, όπως για παράδειγμα, διαχειριστές παντός είδους κυλικείων, περιπτέρων, διανομείς τροφίμων (delivery), σερβιτόροι, εργαζόμενοι σε super market, μαγειρεία, διαχειριστές BAR κ.α.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρχονται στο γραφείο της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας (στα Λεονταράκια, λίγο πιο κάτω από την πρώην Εφορία) εργάσιμες ώρες και ημέρες να τους βοηθήσουμε να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους. Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2014.
Το ποσό συμμετοχής κάθε συμμετέχοντα είναι 65€. Σε τυχόν έλεγχο, είναι καλυμμένοι με την βεβαίωση που εκδίδουμε ότι πλήρωσε και περιμένει να γίνει το σεμινάριο. Φορέας υλοποίησης του σεμιναρίου είναι ο ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης)
Αρχές του 2015 θα προγραμματιστεί το σεμινάριο, το οποίο είναι 5 ώρες κάποιο Σάββατο και 5 ώρες την Κυριακή σε χώρο που θα ορίσουμε τότε.
 
Ο Πρόεδρος,
Μαγκούλιας Ποθητός

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!