Ο αποχαιρετισμός που εκφώνησε ο τέως Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης για τον Γιώργο Κοπανέζο

Ο αποχαιρετισμός που εκφώνησε ο τέως Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης για τον Γιώργο Κοπανέζο...   Επικήδειος για τον Γ. Κοπανέζο...   Πώς να βρεις τρόπο να χαιρετήσεις για πάντα ένα φίλο, όπως ο Γιώργος; Κανονικά το μεγαλείο της ψυχής σου μου επιβάλει τη σιωπή.
 
Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να πεις αντίο σ' έναν άνθρωπο με την ξεχωριστή προσωπικότητα, το σπάνιο ήθος, την αξιοπρέπεια, την ανθρωπιά, την αγάπη, την ευγένεια, την λεπτότητα, τον αλτρουισμό τον δικό σου.
 
Η βάσκανη μοίρα δε θέλησε να απολαύσεις ως τα βαθιά γεράματα την όμορφη οικογένειά σου.
Η μεγάλη καρδιά σου, που χωρούσε όλο τον κόσμο, σε πρόδωσε, σταμάτησε να χτυπάει χθες το πρωί.
 
Δεν μας εξέφραζες εύκολα τι σε στεναχωρούσε.giorgosm kopanezos -limani-simaia
Υπάρχουν άνθρωποι που ανοίγουν δρόμο και οδηγούν μπροστά. Υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν να διακρίνουν το ουσιώδες ανάμεσα στα ανούσια. Υπάρχουν άνθρωποι με ανοιχτό μυαλό, άνθρωποι που βλέπουν μακριά, όλα αυτά τα είχες Γιώργο και μαζί και πάνω από αυτά είχες απέραντη καλοσύνη , τρυφερότητα και σπάνια ευγένεια μια μεγάλη αγκαλιά για τους ανθρώπους.
 
Φίλε Γιώργο
Είναι αβάσταχτος ο πόνος και η στεναχώρια που πρέπει να σου πούμε το τελευταίο Αντίο.
Γιατί φεύγεις νέος έχοντας δυνατότητες να κάνεις και να προσφέρεις πολλά ακόμη πρώτα στην οικογένεια σου και μετά στην κοινωνία.
Ήσουν αξιαγάπητος από όλους ανεξαιρέτως δεν είχες εχθρούς αλλά μόνο φίλους. Ακέραιος με αγνότητα και περιέργεια μικρού παιδιού με αγάπη για όλους. Σε διέκρινε ευφυΐα και ευθυκρισία, απλότητα στους τρόπους, άφατη καλοσύνη και αγάπη στο συνάνθρωπο. Η καρδιά σου χωρούσε τον κόσμο όλο και η άδολη ψυχή σου δεν άφησε να βλαστήσει τίποτε ταπεινό.
 
Άνθρωπος ανοιχτών οριζόντων, γενναίος και έντιμος, είχες ένα σπάνιο κώδικα επικοινωνίας με τον κόσμο.
Στα μικρά καθημερινά και στα μεγάλα προβλήματα της ζωής διέκρινε κανείς το λαμπερό σου πνεύμα, διεισδυτικό και ελεύθερο, επενδεδυμένο με μία ποιοτική φιλοπαίγμονα διάθεση.
Άφησες όλους εμάς που είχαμε τη τύχη να σε γνωρίσουμε από κοντά πολύ πιο φτωχούς και απαρηγόρητους.
Με το πιο διακριτικό τρόπο κατάφερνες να βρίσκεις τη λύση σε κάθε πρόβλημα Δούλευες πάντα αθόρυβα και σεμνά προσφέροντας ό,τι περισσότερο μπορούσες με ειλικρίνεια και συνέπεια. Ήσουν άριστος επαγγελματίας, γιατί ήσουνα πάντα ενημερωμένος και συστηματικός. Ήσουν υπεύθυνος, δεν ακολούθησες ποτέ υπόγεια διαδρομή
Ήσουν για μας ο πολύτιμο, ο ανεκτίμητος φίλος.
 
Η καλλιέργεια, η ευγένεια, η ευθύτητα στους τρόπους σου , το επαγγελματικό σου ήθος , η καλοσύνη σου , η σωστή και ψύχραιμη κρίση σου ,η οξύνοια , το χιούμορ σου ήταν βάλσαμο στη ψυχή μας.
 
Λογάριαζες τη γνώμη του άλλου ,σεβόσουν την παρουσία του.
Το πέρασμα σου απ' τη ζωή, ήταν αέρας ποιοτικός. Σε διέκρινε μία αφοπλιστική ειλικρίνεια. Ευγενής και ικανός να αντιπαρέρχεσαι τα επουσιώδη, στεκόσουν ολόρθος, πρόσωπο με πρόσωπο μπροστά στο όποιο σοβαρό πρόβλημα.
 
Σε μια εποχή, που οι άνθρωποι γίνονται άνθρωποι επιτυχίας με πυξίδα την ύλη εσύ ακολούθησες την πνευματική ατραπό και έγινες άνθρωπος προσφοράς και αξίας...
Στους δύσκολους καιρούς, που διανύουμε, εσύ επέλεξες το δρόμο της κορυφής, αυτόν που παίρνουν οι Αητοί του πνεύματος και της ενάρετης Τιμής τα ύψη...
 
Προσωπικά μου έδωσες την ευκαιρία να είμαι ένας από αυτούς που συνεργάσθηκαν μαζί σου, για... ολόκληρα χρόνια. Τις ατέλειωτες ώρες που περάσαμε μαζί σου όλοι οι συνάδελφοι, οι καλές και οι δύσκολες στιγμές, οι ώρες αγωνίας, το ενδιαφέρον σου για κάθε θέμα του Δήμου, για κάθε υπόθεση, έτσι ώστε να είναι σωστά τεκμηριωμένη και ολοκληρωμένη, θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένα στο μυαλό μας.
 
Με τη σύντροφο της ζωής σου τη Μαρία στολίσατε την οικογένειά σας με τέσσερα διαμάντια: τον Μανόλη, τον Αντώνη, τον Νικόλα και το μικρό σας στερνοπαίδι το Δημήτρη.
Έχεις απογόνους να σ' αναστήσουν.Και να συνεχίσουν την πορεία σου που τόσο ξαφνικά χθες το πρωί σταμάτησε.
Η αφοσίωση σου στην οικογένεια σου και στους φίλους σου ήταν απεριόριστη. Το ήθος και η αξιοπρέπειά σου πορεία φάρος για την πορεία των παιδιών σου.
 
Φεύγεις σήμερα από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι, και μένει πίσω η ευγένεια του χαρακτήρα σου.
Η αξιοπρέπεια που είχες μέχρι την τελευταία ώρα, και ήταν αυτή που σε διέκρινε.
 
Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ.
Αιωνία σου η μνήμη
 
φωτογραφία: Μιχάλης Πάου

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!