Οι εισακτέοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της Καλύμνου

86 υποψήφιοι των λυκείων της Καλύμνου, που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του περασμένου Μαΐου, εισάγονται στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Από το 1ο Γενικό Λύκειο οι εισακτέοι είναι 38, από το 2ο ΓΕΛ είναι 22 και από το ΕΠΑΛ 26 υποψήφιοι, που εισάγονται στα ΤΕΙ.
«Σφαγή» παρατηρήθηκε στις υψηλές σχολές, όπως ιατρική, νομική και πολυτεχνικές, όπου μαθητές με αρκετά υψηλή βαθμολογία, δεν κατάφεραν να πετύχουν την πρώτη τους επιλογή.
Γενικότερα έχουμε μείωση των εισακτέων από το νησί στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, αποτέλεσμα πολλών παραγόντων και κυρίως της τραγικής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει τα νοικοκυριά στο νησί, αλλά και της αθρόας πλέον μετανάστευσης προς το εξωτερικό.
 
Ακολουθεί ο πίνακας με τους εισακτέους των λυκείων της Καλύμνου...
 
4bf14caa10fe139ac24ea05b35b7b8f6 XL
 
 
Διαβάστε περισσότερα ... «Π.τ.Κ.»

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!