Καταγγελία για κλοπή στην Πλάτη από τον Γεώργιο Καρπάθιο

Καταγγελία για κλοπή στην Πλάτη από τον Γεώργιο Καρπάθιο, κωπηλάτης:   Χθές 11 Αυγουστου και κατά τις 20.00 ψαράδες πιθανωτατα Καλύμνιοι έκλεψαν από το καγιάκ μου που είχα αφήσει στην παραλία της Πλάτης έναν ακριβό αδιάβροχο φακό κεφαλής ενώ εγώ έκανα υποβρύχιο ψάρεμα στην περιοχή.
Ένα η δύο το πολύ ήταν τα καίκια που προσέγγισαν την παραλία όσο βρισκόμουν στο νερό αλλά ούτε που μου πήγε το μυαλό ότι θα έβγαιναν οι ψαράδες στην παραλία για να κλέψουν τα πράγματά μου. Στα 10 χρόνια που ασχολούμαι με το σπόρ έχω ταξιδέψει σε πάνω από 50 νησιά και ποτέ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Οι άνθρωποι της θάλασσας σέβονται τον κωπηλάτη και ούτε που σκέφτονται να του κλέψουν τον εξοπλισμό του που σ' αυτόν βασίζεται για να ταξιδεύει με ασφάλεια.
Αναγκάστηκα να γυρίσω πίσω στο νησί χωρίς φώτα ασφαλείας. Είμαι πολύ απογοητευμένος και θυμωμένος με το περιστατικό το οποίο δεν αποδίδω στην κακή μου τύχη αλλά στην προφανή και κοινώς ομολογούμενη έξαρση της εγκληματικότητας που παρουσιάζει το νησί. Από τους δύο που προσέγγισαν την παραλία ο ένας ήταν κλέφτης, το ποσοστό πρέπει να σας προβληματίσει. Έχω αναφέρει το γεγονός στις Λιμενικές αρχές και είναι καταγεγραμένο στο βιβλίο συμβάντων της ημέρας. Παρακαλώ δημοσιεύστε και σείς την καταγγελία μου συμμετέχοντας έτσι στην προσπάθεια που πρέπει να γίνει για περιορισμό της εγληματικότητας στην Κάλυμνο. Πρόκειται για έναν φακό κεφαλής Black Diamond Icon, ασημί με μαύρη πρόσοψη και ξεχωριστή θήκη μπαταριών προσαρμοσμένη στο πίσω μέρος του ελαστικού ιμάντα κεφαλής.
Ευχαριστώ.
 
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!