Το DOMUS ανάμεσα στα 9 θρυλικά μπαρ σε ελληνικά νησιά

Domus - Κάλυμνος. Δεν μπορεί να κατηγορηθεί για τις mainstream μουσικές του και τη φασαριόζικη αισθητική του, γιατί πολύ απλά βρίσκεται σε ένα νησί όπου οι μνήμες από τα '80s είναι έντονες στο καθετί.
Στέκι ντόπιων αλλά και εκπαιδευτικών, στρατιωτικών και άλλων ειδικοτήτων που κάνουν τη θητεία τους στην παραμεθόριο, προσφέρει εκπληκτική θέα της άγριας ομορφιάς της Καλύμνου, όμορφες εικόνες του ηλιοβασιλέματος στο Καντούνι και φεγγαράδες που λούζουν μοναδικά τα διερχόμενα πλοία σε ένα νησί που κατά τους «δύσκολους» χειμερινούς μήνες πολλές από τις εικόνες του μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από ταινία του Αγγελόπουλου.
 
Πηγή: www.lifo.gr (απόσπασμα δημοσιεύματος http://www.lifo.gr/mag/features/4407)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!