Δήμος Καλυμνίων για το θάνατο του 44χρονου Ελβετού αναρριχητή

Χθες 21/07/2014 Ελβετός Αναρριχητής έπεσε από την διαδρομή fred στο πεδίο magoulias wall ύψους 30 μέτρων στην περιοχή Κακιά Σκάλα με αποτέλεσμα δυστυχώς να χάσει τη ζωή του.
Στο σημείο του δυστυχήματος μετέβησαν αμέσως η ομάδα διάσωσης και το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Στο Νοσοκομείο έσπευσαν ο Δήμαρχος κ. Δ. Διακομιχάλης και ο υπεύθυνος του Γραφείου Τουρισμού του Δήμου κ. Γ. Χατζησμάλλης προσφέροντας κάθε δυνατή στήριξη και βοήθεια στην οικογένεια του άτυχου αναρριχητή.
Η σύζυγός του, που τυγχάνει και η ίδια αναρριχήτρια, ήταν παρούσα στο συμβάν και σε ερώτηση του Δημάρχου, παρουσία τοπικού δημοσιογράφου, ανέφερε ότι δυστυχώς το τραγικό δυστύχημα οφείλεται καθαρά σε ανθρώπινο λάθος.
Ο Δήμος μας και όλος ο Καλυμνιακός Λαός εκφράζει βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου αναρριχητή.
Από το Γραφείο Δημάρχου

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!