Ευχαριστήρια επιστολή του συλλόγου γυναικών αυτοδυτών «Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ»

Στις 29-6-2014, αναλάβαμε και εκτελέσαμε τον καθαρισμό του βυθού της Μαρίνας της νήσου Κω , κατόπιν πρόσκλησης του Διευθύνοντος Συμβούλου της , κυρίου Μιχάλη ΠΑΣΤΡΙΚΟΥ.
Με ιδιαίτερη χαρά θέλουμε να ευχαριστήσουμε κατ αρχήν τον ίδιο τον κύριο Μιχάλη Παστρικο για την άψογη συνεργασία, οργάνωση και φιλοξενία του. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να έχουμε έναν τέτοιο συμπατριώτη απόλυτα επιτυχημένο και δραστήριο σε όλα τα θέματα που αφορούν την αρμοδιότητα του .
Η αρχική ιδέα ανήκει αποκλειστικά στους δημοσιογράφους της εφημερίδας ΣΤΑΘΜΟΣ και συγκεκριμένα στην Σέβη τον Γιώργο και την Άννα ! Χαρη σε εκείνους ο καθαρισμός της Μαρίνας έγινε πραγματικότητα προβάλλοντας συγχρόνως το έργο του Συλλόγου μας κάτι για το οποίο τους ευχαριστούμε πολύ .
Επίσης ευχαριστούμε τον Ταξίαρχο κύριο Γεώργιο Δημητρόπουλο ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα των μελών της 80 ΑΔΤΕ που θέλησαν να μας πλαισιώσουν και να μας βοηθήσουν στην συγκομιδή των σκουπιδιών . Η όλη διαδικασία δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί επίσης χωρίς την βοήθεια των λιμενικών Αρχών της Κω τις οποίες και ευχαριστούμε για την πολύτιμη συνεργασία .
Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε την κυρία Κωνσταντίνα Σβυνου η οποία μας φιλοξένησε στο ξενοδοχείο ΜΑRΙΤΙΝΑ καθώς τον κύριο Παναγιώτη Τζαμαλη της εταιρίας Python tours για την μεταφορά μας με λεωφορείο .
Τέλος , θέλουμε να κάνουμε και ιδιαίτερη αναφορά στον Κύριο Ηλία Τηλιακο και γενικότερα στην εταιρία ΑΝΕΜ οι οποίοι μαθαίνοντας τον σκοπό μας πρόσφεραν δωρεάν ακτοπλοϊκή μετακίνηση προς και από Μαστιχάρι! .
Σας ευχαριστούμε όλους λοιπόν θερμά, προσδοκώντας σε μια μελλοντική μας συνεργασία .
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΝΑ ΤΣΟΥΛΦΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!