Γ.Μαστροκούκος: «Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους»

«Βοά το δράμα των τοξικομανών στις πιάτσες της χώρας και σε χιλιάδες ελληνικά σπίτια.
Τα επίσημα στοιχεία είναι ανατριχιαστικά για τη ραγδαία επιδείνωση της ψυχικής και σωματικής υγείας των χρηστών, για την περιθωριοποίησή τους, για τα τραγικά αδιέξοδα που η κρίση έχει πολλαπλασιάσει».
"Μια παγκόσμια ημέρα είναι μια ευκαιρία να αναρωτηθούμε τι κάνουμε τις υπόλοιπες 364 ημέρες του χρόνου για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που βαθαίνει όσο βαθαίνει και η κρίση, επηρεάζοντας την υγεία μας, τη δημόσια ασφάλεια, την εγκληματικότητα, την παραγωγικότητα.
Είναι ανάγκη να παρθούν αποφασιστικά μέτρα πρόληψης του φαινομένου της τοξικοεξάρτησης, «να δοθεί η ευκαιρία στους χρήστες να αλλάξουν και να νικήσουν την εξάρτηση μέσα από στεγνά προγράμματα θεραπείας και επανένταξης»
Καλούμε τον λαό και ιδιαίτερα τη νεολαία να ακολουθήσουν τον δρόμο του αγώνα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, ενώ απαιτούμε από τους κρατικούς φορείς, όλων των βαθμίδων,
- Την άμεση θέσπιση προγραμμάτων για την πρωτογενή πρόληψη.
- Την επέκταση των δωρεάν στεγνών θεραπευτικών προγραμμάτων με ουσιαστική χρηματοδότηση .
- Την εφαρμογή ειδικών προγραμμάτων απασχόλησης για να βρίσκουν δουλειά οι πρώην χρήστες και να συντελείται η οριστική και ασφαλής επανένταξή τους.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
Ο ΕΠΙΚΑΦΑΛΗΣ
ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!