Εσπερινό Γυμνάσιο Καλύμνου: ανακοινώνεται ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για το νέο σχολικό έτος 2014-15

Aπό το Εσπερινό Γυμνάσιο Καλύμνου ανακοινώνεται ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για το νέο σχολικό έτος 2014-15.
Στο σχολείο μπορούν να φοιτήσουν όσοι ανήλικοι είναι άνω των 14 ετών και εργάζονται, καθώς και όσοι ενήλικοι έχουν διακόψει για διαφόρους λόγους το σχολείο. Ιδιαίτερα στους ανέργους και τις γυναίκες που ασχολούνται με οικιακά προσφέρεται η δυνατότητα να βελτιώσουν τις γνώσεις τους και να αναπτυχθούν προσωπικά και κοινωνικά σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και φιλικό. Συγχρόνως, θα αποκτήσουν τυπικά προσόντα που σήμερα είναι απαραίτητα.
Η φοίτηση στο γυμνάσιο διαρκεί τρία χρόνια, ενώ στο λύκειο τέσσερα. Οι τίτλοι σπουδών που απονέμονται (απολυτήριο γυμνασίου και λυκείου αντίστοιχα) είναι ισότιμοι με των ημερήσιων σχολείων. Η εκπαίδευση προσφέρεται βέβαια δωρεάν. Το διδακτικό ωράριο διαρκεί τρεις ώρες κάθε βράδυ (7-10 μ.μ.)
Το Εσπερινό Γυμνάσιο-Λύκειο Καλύμνου συστεγάζεται με το 2ο Λύκειο στο πρώην Θηλέων, στην Ενορία Αναστάσεως. Τηλέφωνο: 22430 23448.
Οι εγγραφές θα διαρκέσουν μέχρι τέλη Ιουνίου και θα συνεχιστούν τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου. Στη διάρκεια του καλοκαιριού το σχολείο θα είναι ανοιχτό κάθε Πέμπτη βράδυ.
Μη μένεις νυχτωμένος, έλα στο νυχτερινό!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!