ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΚΕΘΕΑ στην Κάλυμνο: κάλεσμα σε εκδήλωση τη Πέμπτη 26 Ιούνη στη Κεντρική Πλατεία

Η ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΚΕΘΕΑ στην Κάλυμνο, σε καλεί να δυναμώσουμε τη δράση μας ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά με σύνθημα «Αλλάζω για να τ' αλλάξω ΟΛΑ».
Ιδιαίτερα η νεολαία να μη συμβιβαστεί με τη βαρβαρότητα των ναρκωτικών. Να οργανωθεί και να παλέψει, να διεκδικήσει τα σύγχρονα δικαιώματά της. Να βάλει στην άκρη τους ψεύτικους και προσχηματικούς διαχωρισμούς ανάμεσα σε σκληρά και μαλακά ναρκωτικά.
Ιδιαίτερα σε συνθήκες κρίσης αυτοί που πετούν στην ανεργία και στη φτώχεια τα χέρια και το μυαλό της νεολαίας, που βάζουν εμπόδια στη μόρφωση, στην υγεία, στην πρόσβαση στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, λανσάρουν και διαφημίζουν τη ναρκωθολούρα.
Στη χρήση των ναρκωτικών δεν βρίσκεται το «φάρμακο» για τη φτώχεια, την ανεργία, την κατανάλωση πολιτιστικών σκουπιδιών.
83 νέες ουσίες το 2013.
Με πολύ μικρό κόστος «ρίχνονται» στις πιάτσες πολλά νέα ναρκωτικά, ακόμη και με υγρά μπαταρίας, ποντικοφάρμακα κλπ, με σκοπό να δημιουργηθεί μια ευρύτερη και ακόμη πιο επικίνδυνη αγορά θανάτου.
Ταυτόχρονα η παραγωγή, η διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών ουσιών αποτελεί μία μεγάλη κερδοφόρα δραστηριότητα στην οποία "παίζονται" πάνω από 500 δισ. δολάρια ετησίως.
Δεν μπορούμε μπροστά στο πρόβλημα να κλείνουμε τα μάτια! Το πρόβλημα των Ναρκωτικών μας αφορά όλους και όχι μόνο αυτούς που το ζουν!
ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ !!!
Σε καλούμε τη Πέμπτη 26 Ιούνη στη Κεντρική Πλατεία στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά Των Ναρκωτικών, στις 8.30μ.μ. Στην Εκδήλωση θα υπάρχουν ενημερωτικές δράσεις, θεατρικό από τη Β΄ ΕΛΜΕ και συναυλία.
 
 
Κάλυμνος 23/06/1

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!