Καλοκαιρινή Σχολική Γιορτή του Μανιάειου 6ου Δημοτικού Σχολείου Καλύμνου (2 Video)

Φθάνοντας στο τέλος της σχολικής χρονιάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους μας βοήθησαν, ο καθένας με το δικό του τρόπο, στο να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας.
Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τον κύριο Σωτήρη Κυπραίο, καθηγητή μουσικής για τη δημιουργία της καταπληκτικής χορωδίας μας η οποία αποτελείται από τους μαθητές της Στ΄ τάξης καθώς και την κα. Αγγελική Κουκουβά για την επιμέλεια του χορευτικού της Στ΄τάξης, Επίσης ευχαριστούμε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων για την αμέριστη και συνεχή βοήθεια στο έργο μας. Ιδιαίτερα την κα. Θέμη Ηλιάδη, την κα. Αικατερίνη Τηλιακού, τον κ. Θεόφιλο Λιά και την κα. Αρετή Αχλαδιώτη, τον κ. Γεώργιο Αχλαδιώτη, τον κ. Μάκη Χατζάρα και την κα. Αγγελική Τηλιακού, τον κ. Μιχάλη Καμπουράκη και την κα. Ειρήνη Μουζουράκη, το πολυκατάστημα ΒΕΝΤΕΤΑ, τον κ. Μανώλη Μακρυνάκη, τον κ. Βασίλειο Παπανικόλα και τον κ. Αλέξιο Μαρκή, και όσους γονείς ήρθαν και μας βοήθησαν στο βάψιμο του σχολείου. Ακόμη ευχαριστούμε τους μουσικούς κ. Μικέ Κουλιανό, κ. Σάκη Λελέκη και κ. Νικόλαο Ζαγοριανό οι οποίοι για δεύτερη χρονιά αφιλοκερδώς μας διασκεδάζουν.
Θα θέλαμε τέλος να ευχαριστήσουμε τον κ. Ιωάννη Ασπροποταμίτη, τον κ. Ιωάννη Χειλά και τον κ. Μιχαήλ Κυράννη για τη ξενάγηση και τη φιλοξενία τους στο Ναυτικό Μουσείο και στο λαογραφικό μουσείο αντίστοιχα, τον κ. Δρόσο Ταυλάριο και τον κ. Ιωάννη Πατέλη για την υποδοχή και ξενάγηση μας στην έκθεση Πολιτισμού στο Πνευματικό Κέντρο Καλύμνου και τον κ. Μιχαήλ Κουτελλά και τον κ. Πασχάλη Αλαχιώτη, οι οποίοι κανόνισαν την επίσκεψή μας στο Αρχαιολογικό Μουσείο.
 
- ΜΑΝΙΑΕΙΟ 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ
 
Ακολουθούν 2 βίντεο από την σχολική γιορτή ...
 
 
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!