ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Στην Κάλυμνο σήμερα,1η Ιουνίου 2014 εμείς που υπογράφουμε το παρον, ιδρυουμε τον φιλοζωικό και περιβαλλοντικό όμιλο Καλυμνου ,ενεργων πολιτών για την προστασία των αδέσποτων ζώων και του περιβάλλοντος του νησιού μας.
α).Συμφωνούμε να προσφέρουμε εθελοντικά όσες υπηρεσίες χρειάζονται και μπορούμε για την προστασία των ζώων καθώς και για την πανίδα του νησιού μας,επισης μέσα στους σκοπούς μας είναι και η απόκτηση ενός εκπαιδευμένου σκύλου για υποβοήθηση γερόντων και ατόμων με ειδικές ικανότητες για να τους παρέχουμε μια όσο το δυνατόν πιο ευτυχισμένη ζωή..
β).Να ευαισθητοποιήσουμε όλους τους Καλύμνιους μικρούς και μεγάλους και να τους παροτρύνουμε να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς στους ανώτερους σκοπούς του ομίλου μας γιατί αξίζει η Κάλυμνος μας μια καλύτερη ζωή και θέση σε όλη την Ελλάδα.
γ).Σκοπός μας είναι επίσης η συνεργασία με ''αδελφα'' σωματεία της Ελλάδας και του εξωτερικού καθώς και η εξεύρεση χώρου και πόρων για την διάσωση των αδέσποτων ζώων και της πανίδας του νησιού μας καθώς και με συνεργασία όσων Καλύμνιων εσωτερικού και εξωτερικού θα θελήσουν να βοηθήσουν και να τους τιμήσουμε και θεωρήσουμε ως ευεργέτες..
Και μην ξεχνάτε πως όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε το νησί μας για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο..
Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στον Κ.Ηλια Τ.Γερακιο,δικηγορο του Αρείου πάγου στο γραφείο του και στα τηλ.2243050980 και κιν.
6979937142.
ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ
Όνομα Επώνυμο Τηλέφωνο Υπογραφή.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!