Ξεκινάει το χειμερινό εξάμηνο για το ΚΔΒΜ Καλύμνου

ΠΟΤΑΜΟΙ ΚΑΛΥΜΝΟΣ E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. 6946630278/2243051260 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σας ενημερώνουμε ότι ξεκινάει το χειμερινό εξάμηνο για το ΚΔΒΜ Καλύμνου. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για συμμετοχή σε κάποιο από τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρονται καθημερινά, 12:00-14:00 στο ΚΔΒΜ Καλύμνου που βρίσκεται στον Άγιο Αθανάσιο, στο κτίριο πρώην «Λεονταράκια».
Τα μαθήματα των ως άνω Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων απευθύνονται σε όλους τους ενήλικες (άνω των 18 ετών) άνεργους και εργαζόμενους, νέους, φοιτητές κλπ. ανεξαρτήτως φύλου, μορφωτικού επιπέδου, χώρας καταγωγής, θρησκείας ή τόπου διαμονής, με μόνη προϋπόθεση το ενδιαφέρον τους για γνώση και ενεργό συμμετοχή.
Τα μαθήματα θα παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ, ενώ με την ολοκλήρωσή τους θα δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης, την οποία θα συνυπογράφουν ο Δήμος, η Γ.Γ.Δ.Β.Μ. και το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.
Βάσει του αριθμού των αιτήσεων που θα υποβληθούν για κάθε Πρόγραμμα Εκπαίδευσης, θα δημιουργηθούν Τμήματα, τα οποία μπορούν να λειτουργούν καθημερινά εκτός Κυριακής, σε ώρες που θα καθορίζονται σύμφωνα με τις ανάγκες των εκπαιδευομένων. Για τα άτομα που υπηρετούν σε Σώματα Ασφαλείας, δίνεται η δυνατότητα σχηματισμού ξεχωριστού εκπαιδευτικού τμήματος.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις θεματικές ενότητες που θα προσφέρονται , μπορείτε να ενημερωθείτε από το γραφείο, τη σελίδα του κέντρου στο Facebook, μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αλλά και στα τηλέφωνα 2243051260 / 6946630278.
 
Η Υπεύθυνη Εκπαίδευσης,
Σαμάρκου Αναστασία.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!