Πιθανή παράταση του σχολικού έτους λόγω καταλήψεων

Σε παράταση του σχολικού έτους προσανατολίζεται το υπουργείο Παιδείας σε όσα σχολεία τελούν υπό κατάληψη για περισσότερες από τρεις ημέρες. Ετοιμάζεται σχετικό Προεδρικό Διάταγμα
Παράταση του σχολικού έτους σε όσα σχολεία τελούν υπό κατάληψη για περισσότερες από τρεις μέρες, συζητάει το υπουργείο Παιδείας, προκειμένου οι μαθητές να αναπληρώσουν τις χαμένες ώρες και να μην καταφύγουν στην παραπαιδεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος έχει ζητήσει από τις αρμόδιες υπηρεσίες να επεξεργαστούν σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, το οποίο θα ορίζει ότι "στα σχολεία που γίνεται κατάληψη πάνω από τρεις ημέρες θα παρατείνεται αντίστοιχα το διδακτικό έτος".
Τα υπό κατάληψη σχολεία αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τις περιφερειακές διευθύνσεις, φτάνουν το 10-15% σε όλη τη χώρα. Στην Αττική είναι περίπου 70, στο νομό Θεσσαλονίκης 40 ενώ καταλήψεις γίνονται σε σχολεία των νομών Μεσσηνίας, Κορινθίας, Αρκαδίας, Μαγνησίας, Πέλλας, Κιλκίς, Ρεθύμνου κ.α.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!