3.500 ευρώ κατά μέσο όρο δίνει ετησίως μία οικογένεια για φροντιστήρια!

Βαθιά το χέρι στην τσέπη βάζουν οι ελληνικές οικογένειες για τα φροντιστήρια των παιδιών καθώς δαπανούν κατά μέσο όρο σχεδόν 3500 ευρώ το χρόνο 
Το ποσό αυτό αντιστοιχεί στο 1/9 του μέσου οικογενειακού εισοδήματος για το 2012 και δείχνει τις ελλείψεις του εκπαιδευτικού συστήματος.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκαλύπτει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, σε ένα δείγμα 1.044 μαθητών προκύπτει πως το 61% των γονέων τους καταβάλει κάθε χρόνο το λιγότερο 2.200 ευρώ σε φροντιστήρια. Ωστόσο δεν σταματά εκεί, ο αριθμός αυτός ανεβαίνει για πολλές οικογένειες καθώς συγκεκριμένα το 23% καταβάλει από 3.000 ευρώ έως 4.000 ευρώ ανά έτος για φροντιστηριακές ανάγκες, με το 19% να δίνει και περισσότερα από 4.000 ευρώ.
Παράλληλα, για τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών το 69% των γονιών δίνει έως 2.200 ευρώ τον χρόνο, με τους περισσότερους (38%) να δίνουν από 700 έως 1.500 ευρώ.
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!