Αύριο οι βαθμοί των Πανελλαδικών.

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των Πανελλαδικών εξετάσεων των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ-Β', όπως έκανε γνωστό το υπουργείο Παιδείας.


Οι βαθμολογίες των υποψηφίων θα αναρτηθούν από τις 13:00 και μετά σε όλα τα Λύκεια της χώρας, ενώ από την ίδια ώρα θα είναι διαθέσιμες και online, στην ειδική ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.

Για να πληροφορηθούν τους βαθμούς τους μέσω Διαδικτύου, οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληκτρολογήσουν τον 8ψηφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους, με κεφαλαίους χαρακτήρες.

Σε ό,τι αφορά τους βαθμούς των πανελλαδικών εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ-Α', το υπουργείο Παιδείας σημειώνει ότι θα ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων αναμένονται να ανακοινωθούν αρχές Ιουλίου.

Επίσης, αύριο Παρασκευή θα αναρτηθούν στο Διαδίκτυο στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Παιδείας τα πρότυπα των Μηχανογραφικών Δελτίων των Γενικών Λυκείων, των ΕΠΑΛ-Β' και των ΕΠΑΛ-Α', ώστε οι υποψήφιοι να προετοιμάζονται για την ηλεκτρονική υποβολή.

Το υπουργείο Παιδείας καλεί τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ που δεν έχουν αποκτήσει προσωπικό κωδικό ασφαλείας ή δεν χαρακτηρίστηκαν ως υποψήφιοι ειδικών περιπτώσεων, όπως πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κοινωνικά κριτήρια κ.λ.π. να μεταβούν στα Λύκεια που φοίτησαν προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

Την ερχόμενη εβδομάδα όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr, και σε αποκλειστική προθεσμία που θα ανακοινωθεί.
 
megatv.com

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!