«Αδειασε» την ΟΛΜΕ η ΑΔΕΔΥ

  Χθες συνεδρίασε η ΑΔΕΔΥ, καθώς η ΟΛΜΕ είχε ζητήσει να κηρύξουν 24ωρη απεργία την Παρασκευή, ώστε να καλύψουν τους καθηγητές συνδικαλιστικά. Ωστόσο, η ΑΔΕΔΥ δεν αποδέχτηκε την πρόταση της ΟΛΜΕ
για την κήρυξη απεργίας την Παρασκευή, πρώτη ημέρα των Πανελλαδικών.

Οι εκπαιδευτικοί ζήτησαν από την κυβέρνηση να πάρει πίσω την απόφαση για την επιστράτευση και να μην αυξηθεί το ωράριό τους

Αντίθετα αποφάσισε 24ωρη πανελλαδική απεργία για σήμερα σε όλο τον δημόσιο τομέα με αιχμή τα θέματα της παιδείας και συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 10.00 π.μ. Επίσης, αποφάσισε την προκήρυξη πανελλαδικής στάσης εργασίας σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες από τις 12.00 μ.μ. έως τη λήξη του ωραρίου την Πέμπτη 16 Μαΐου 2013 -σε συνεννόηση και με τη ΓΣΕΕ, που θα προχωρήσει σε αντίστοιχη αγωνιστική παρέμβαση στον ιδιωτικό τομέα και στις ΔΕΚΟ-, για την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 12.30 μ.μ.

Σε ανακοίνωσή της τόνισε, μάλιστα, ότι αποφάσισε να στηρίξει τις αγωνιστικές δράσεις της ΟΛΜΕ, εκδηλώνοντας έτσι έμπρακτα τη συμπαράστασή της σε έναν κλάδο δημοσίων υπαλλήλων που προληπτικά επιστρατεύεται για να μην απεργήσει, ενώ ταυτόχρονα υφίσταται τις μνημονιακές πολιτικές με τη μορφή απολύσεων ή μετακινήσεων και οι οποίες θα προκαλέσουν ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα σε μια ετοιμόρροπη δημόσια εκπαίδευση.

Οι συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ ζήτησαν, επίσης, άμεση συνάντηση με τον πρωθυπουργό, προκειμένου να ανασταλούν άμεσα όλες οι αποφάσεις που προκαλούν εκρηκτική κατάσταση στον χώρο της παιδείας, με θύματα όχι μόνο τους καθηγητές αλλά και τους ίδιους τους μαθητές και τους γονείς τους.
 
Πηγή : ethnos.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!