«Ασφάλεια και Συνεργασία στη Μεσόγειο. Παραδοσιακές Συγκρούσεις και Σύγχρονες Προκλήσεις Ασφάλειας».

Ξεκινάνε αύριο (Τρίτη 31 Ιουλίου) τα μαθήματα του «Διεθνούς Θερινού Σχολείου» (SummerSchool) με τίτλο «Ασφάλεια και Συνεργασία στη Μεσόγειο. Παραδοσιακές Συγκρούσεις και Σύγχρονες Προκλήσεις Ασφάλειας».
Τα μαθήματα, τα οποία πρόκειται να διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή 5 Αυγούστου θα πραγματοποιούνται καθημερινά (10.00-17.00) στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Δικαίου της Θάλασσας και Ναυτικού Δικαίου στη Παλαιά Πόλη της Ρόδου (απέναντι από το Παλάτι των Ιπποτών).

Το Διεθνές Θερινό Σχολείο οργανώνεται για πρώτη φορά από το Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, σε συνεργασία με εκπαιδευτικά ιδρύματα και ερευνητικά Ινστιτούτα της Ευρώπης και των ΗΠΑ  και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου. Το Διεθνές Θερινό Σχολείο πρόκειται να παρακολουθήσουν είκοσι (25) πέντε φοιτητές/φοιτήτριες από δέκα πέντε (15) διαφορετικές χώρες της Ευρώπης και της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου.

Κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Θερινού Σχολείου θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις και εισηγήσεις από καθηγητές πανεπιστημίων από την Ελλάδα, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και θα συζητηθούν επίκαιρα ζητήματα ή/και κρίσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στη εξαιρετικά ασταθή περιοχή της Μεσογείου και οι συνέπειές τους για την περιφερειακή σταθερότητα και την ασφάλεια.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!