Μία νέα θρησκεία δημιουργήθηκε στην Σουηδία!

Μία «Εκκλησία» που έχει ως δόγμα το δικαίωμα στην ελεύθερη ανταλλαγή αρχείων, αναγνωρίστηκε πρόσφατα από τη σουηδική κυβέρνηση ως «θρησκεία».

Ο εκπρόσωπος της αναγνωρισμένης «Εκκλησίας του Κοπιμισμού», Γκούσταβ Νίπε, δήλωσε ότι έκαναν τρεις φορές αίτηση στη σουηδική κυβέρνηση.

Ιερά σύμβολα για την «Εκκλησία» αυτή αποτελούν οι συνδυασμοί πλήκτρων «CTRL+C» και «CTRL+V», που βοηθούν την ελεύθερη διάδοση των πληροφοριών.

Το θρησκευτικό αυτό δόγμα ιδρύθηκε από έναν 19χρονο φοιτητή Φιλοσοφίας, τον Ίζακ Γκέρσον, o οποίος ελπίζει ότι τώρα το «file sharing» θα έχει περισσότερη προστασία και ελευθερία από την κυβέρνηση.

Ότι θα έφτανε ο καιρός που θα είχαμε και ηλεκτρονική θρησκεία… ποιος το περίμενε;

prionokordela.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!