Την 21η Μαΐου οι πανελλαδικές εξετάσεις

Την 21η Μαΐου θα αρχίσει ο φετινός εξεταστικός μαραθώνιος για τους περίπου 120.000 υποψηφίους αποφοίτους Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, που θα διεκδικήσουν μια θέση στα ΑΕΙ. Σε χθεσινή σύσκεψη στο υπουργείο Παιδείας αποφασίσθηκε τα μαθήματα στα Λύκεια να ολοκληρωθούν στις 18 Μαΐου, ενώ στα Γυμνάσια στις 25 Μαΐου.

Με την παράταση των μαθημάτων έως τα τέλη Μαΐου δεν θα επαναληφθεί το φαινόμενο τα Γυμνάσια και τα Λύκεια να βάζουν πρόωρο «λουκέτο» -πέρυσι τα μαθήματα ολοκληρώθηκαν στις 10 Μαΐου, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά- και να υποβαθμίζεται το εκπαιδευτικό έργο.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις θα αρχίσουν με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας Γενικής Παιδείας, περί τις 15 Ιουνίου θα οργανωθούν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων, περί τις 25 Ιουνίου θα ανακοινωθούν οι βαθμοί στα υποχρεωτικά μαθήματα, ενώ από 2 - 7 Ιουλίου οι υποψήφιοι θα οριστικοποιήσουν τα μηχανογραφικά τους δελτία.

kathimerini.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!