ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΟΤΕ - COSMOTE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Τα όνειρα των νέων της Ελληνικής Περιφέρειας, στηρίζει ο ΟΤΕ και η COSMOTE , μέσα από το θεσμό των Υποτροφιών. Οι Υποτροφίες OTE - COSMOTE για την Ελληνική Περιφέρεια, έχουν ως στόχο τη στήριξη πρωτοετών φοιτητών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (A.E.I.) Πανεπιστημιακού Τομέα της ευρύτερης Ελληνικής Περιφέρειας (πλην Αττικής και Θεσσαλονίκης), με χαμηλά εισοδήματα ή/και ιδιαίτερες οικογενειακές ανάγκες, καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Από την έναρξη του Προγράμματος, το 2002, μέχρι και σήμερα, έχουν απονεμηθεί συνολικά 91 Υποτροφίες και 204 Τιμητικές διακρίσεις, σε πρωτοετείς φοιτητές της Ελληνικής Περιφέρειας, η αξία των οποίων υπερβαίνει το 1 εκατ. ευρώ.

Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία Εταιρικής Υπευθυνότητας, ο ΟΤΕ και η COSMOTE, κάνουν πράξη τη δέσμευσή τους να συμβάλλουν σε ένα καλύτερο και πιο δημιουργικό μέλλον για τους νέους, προάγοντας τη γνώση και ενισχύοντας ουσιαστικά την Ελληνική Περιφέρεια.

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων η 23η Οκτωβρίου στη Διεύθυνση :

          www.ote-cosmote-scholarships.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!