«Μετεξεταστέο» το πανεπιστήμιο Αιγαίου

«Λουκέτο» για δύο μέρες θα μπει και πάλι την ερχόμενη εβδομάδα στο πανεπιστήμιο Αιγαίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

 

Όπως αποφάσισε η σύγκλητος, σύμφωνα με τη rodiaki.gr, δεν θα γίνουν μαθήματα στις 22 και στις 23 του μήνα, ώστε να εκφραστεί με αυτό τον τρόπο η διαμαρτυρία της πανεπιστημιακής κοινότητας για τη στάση του αρμόδιου υπουργείου.

Μάλιστα για το σκοπό της απόφασης αυτής θα δοθεί την ερχόμενη Τρίτη συνέντευξη Τύπου από καθηγητές του πανεπιστημίου Αιγαίου, οι οποίοι θα εξηγήσουν την κατάσταση που επικρατεί ώστε να ενημερωθεί και η κοινή γνώμη.

Απεργία ΔΕΠ
Παράλληλα ο σύλλογος διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού του πανεπιστημίου Αιγαίου με ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι στηρίζει τη συγκεκριμένη ενημέρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, και κάνει γνωστό ότι στις 22 και 23 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιήσει απεργία διεκδικώντας την ικανοποίηση και άλλων αιτημάτων. Μάλιστα αναφέρει ότι αν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη τότε θα ξεκινήσουν απεργία διαρκείας.

newsbomb.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!