Εγκρίθηκε το νέο ΕΣΠΑ, περισσότεροι πόροι στο Νότιο Αιγαίο

Εγκρίθηκε την προηγούμενη Παρασκευή από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλες το νέο ΕΣΠΑ 2014 – 2020 για τη χώρα μας, προϋπολογισμού δαπάνης 26 δις.
Με επιστολή του, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων – ΕΣΠΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης Γιώργος Μανούσης ευχαριστεί τον κ. Γιάννη Μαχαιρίδη όπως και όλους τους Περιφερειάρχες της χώρας για τη συνεργασία τους, μια συνεργασία «που οδήγησε σε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα», όπως τονίζει χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζεται ότι μετά από συντονισμένες ενέργειες και αναδεικνύοντας σε όλα τα επίπεδα την ανάγκη στήριξης των νησιωτικών περιοχών, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εξασφάλισε πολλαπλάσιους πόρους απ' αυτούς που κατ' αρχάς αναλογούσαν στα νησιά μας. Πόροι που θα αξιοποιηθούν για υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής και δράσεων για τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες.
Ο κ. Μανούσης καλεί όλες τις πλευρές «να συνεχιστεί η προσπάθεια για την επίτευξη των κοινών στόχων, που είναι η επιτάχυνση της απορρόφησης του ΕΣΠΑ 2007 – 2013, έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει μείωση της επενδυτικής δραστηριότητας που συνήθως παρατηρείται μεταξύ δύο προγραμματικών περιόδων.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!