Έρχονται πάνω από 1000 προσλήψεις στα μουσεία για 7 μήνες

Πάνω από 1000 προσλήψεις εποχικών υπαλλήλων θα γίνουν για να καλυφθούν θέσεις στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους της χώρας λόγω και της εφαρμογής του διευρυμένου ωραρίου για την περίοδο του Καλοκαιριού.
 
Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του dikaiologitika.gr ήδη το υπουργείο Πολιτισμού έχει στείλει αίτημα στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ώστε να εγκριθούν πάνω από 1000 προσλήψεις εποχικών που θα απασχοληθούν ώς φύλακες σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους της χώρας. Το αίτημα του υπουργείου Πολιτισμού για τις προσλήψεις στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους ζητά η διάρκεια των προσλήψεων να είναι για επτά μήνες και συγκεκριμένα από τον μήνα Απρίλιο εως τον Οκτώβριο 2014 που διαρκεί και το διευρυμένο ωράριο λόγω θέρους και αυξημένης τουριστικής κίνησης. Το κόστος των προσλήψεων σύμφωνα με τον προγραμματισμότου υπουργείου Πολιτισμού θα είναι 30 εκατ ευρώ . Από το υπουργείο Πολιτισμού εξετάζεται και η περίπτωση κάποιες από τις θέσεις να καλυφθούν από την κινητικότητα ώστε να μειωθεί το δημοσιονομικό κόστος που θα προκληθεί ,αλλά ο αριθμός θα είναι μικρός λόγω της μονιμότητας που θα έχουν τέτοιες προσλήψεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του dikaiologitika οι προκηρύξεις που θα εκδοθούν από τις εφορίες αρχαιοτήτων θα έχουν κριτήρια του ΑΣΕΠ και θα απαιτούν πιστοποιητικό γνώσης ξένης γλώσσας. ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ : 1.Πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος ειδικότητας Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων ή αντίστοιχο πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος των παρακάτω σχολικών μονάδων : ΙΕΚ ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α ́ ή Β ́ κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή σχολής μαθητείας του ΟΑΕ∆ του ν . 1346/1983 ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής , αντίστοιχης ειδικότητας . Καλή γνώση της Αγγλικής ή Γαλλικής ή Γερμανικής ή Ιταλικής γλώσσας επιμέλεια Μπέσκος Σ.
 
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!