Τοποθέτηση συσκευών αυτόματου εντοπισμού στα αλιευτικά Σκάφη

  Από το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται ότι σύμφωνα
με την υπ' αριθ. 9314/ 150764 / 30-12-2014 Κοινή Υπουργική Απόφαση ΑΑΤ και Α.Α Οικονομικών και το υπ' αριθ. 676 / 8618 / 21-01-2014 έγγραφο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων – Δ/νση Θαλάσσιας Αλιείας καθορίζονται:
Α.- Τα αλιευτικά σκάφη ως υπόχρεα για την τοποθέτηση συσκευών αυτόματου εντοπισμού σκαφών και την αναγνώρισή τους από το Σύστημα Παρακολούθησης Σκαφών μέσω της διαβίβασης του γεωγραφικού τους στίγματος, τα οποία είναι τα ενεργά ελληνικά αλιευτικά σκάφη εγγεγραμμένα στο Κοινοτικό Αλιευτικό Μητρώο (ΚΑΜ), ήτοι:
1.-Αλιευτικά Σκάφη ολικού μήκους 15 μέτρων και άνω, τα οποία έχουν εγκατεστημένη συσκευή αυτόματου εντοπισμού (VMS), τουλάχιστον τα τελευταία πέντε (5) έτη.
2.- Αλιευτικά Σκάφη ολικού μήκους μικρότερου των δώδεκα (12) μέτρων, στα οποία χορηγείται άδεια αλίευσης μεγάλων πελαγικών ψαριών.
3.- Αλιευτικά Σκάφη ολικού μήκους μικρότερου των δώδεκα (12) μέτρων, στα οποία χορηγείται άδεια απόπλου και αλιείας στα διεθνή ύδατα.
4.- Αλιευτικά Σκάφη ολικού μήκους μικρότερου των δώδεκα (12) μέτρων που επιθυμούν την ένταξή τους στην διαδικασία ηλεκτρονικής παρακολούθησης σκαφών.
Β.- Οι όροι, τα ειδικά δικαιολογητικά και οι διαδικασίες χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης για την αγορά και τοποθέτηση των εν λόγω συσκευών.
Η δαπάνη της συσκευής είναι επιλέξιμη μέχρι του ποσού των 2.500 Ευρώ ανά σκάφος και καλύπτεται σε ποσοστό 100% με τη χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης.
Στο προαναφερόμενο ποσό δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ, ο οποίος δεν είναι επιλέξιμος.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας (τηλ.: 2241364884), στο Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Κυκλάδων (τηλ.:2281098829) και στα Τμήματα Αλιείας των Περιφερειακών Ενοτήτων Καλύμνου (τηλ.:2243059419) και Νάξου (τηλ:.2285023990).-

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!