4 εκατομμύρια ευρώ για το κεφάλι του Ξηρού και άλλων τρομοκρατών δίνει η Πολιτεία

Με το ποσό μαμούθ των 4 εκατομμυρίων ευρώ επικηρύσσονται οι τρομοκράτες που καταζητούνται από την Αστυνομία.
Εντός της ημέρες οι τρομοκράτες που καταζητούνται από την Αστυνομία θα επικηρυχθούν για το πόσο των 4 εκατ. ευρώ, δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας. Κατά κύριο λόγο η επικήρυξη αφορά τον Χριστόδουλο Ξηρό και τον Νίκο Μαζιώτη.
Μιλώντας το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από τη ΓΑΔΑ, όπου συναντήθηκε με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, ο κ. Δένδιας είπε ότι συζήτησαν για την τρομοκρατία και για το καθήκον της ΕΛΑΣ να αντιμετωπίσει με επιτυχία την τεράστια αυτή πρόκληση που συνιστά η τρομοκρατία.
Σύμφωνα με τον υπουργό, η αντιμετώπιση της τρομοκρατίας σχετίζεται άμεσα με την οικονομική ανάπτυξη της χώρας, για αυτό και -όπως είπε- εκτός των άλλων μέτρων, αποφασίστηκε και η επικήρυξη των τρομοκρατών.
Υπενθυμίζεται πως τον Φεβρουάριο του 2011 η ΕΛ.ΑΣ είχε επικηρύξει με ένα εκατομμύριο ευρώ τον Βασίλη Παλαιοκώστα, ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που προσφέρονται για τον εντοπισμό καταζητούμενου, τον οποίο ωστόσο ακόμα αναζητούν.
Πηγή:www.reporter.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!