«Και τι ζητάω ...τι ζητάω, ένα καράβι στον Πειραία για να πάω»

Οι κάτοικοι της Σερίφου επιφύλαξαν υποδοχή «ηρώων» σε επιβατικό πλοίο , το οποίο την παραμονή των Χριστουγέννων, προσέγγισε την Σέριφο

για να παραλάβει και να μεταφέρει στον Πειραιά, επιβάτες από την Μήλο, την Κίμωλο, την Σίφνο και την Σέριφο. Και όλα αυτά σε 4 ώρες.
«Και τι ζητάω... ένα καράβι στον Περαία για να πάω» ήταν ένα από τα συνθήματα που φώναζαν οι κάτοικοι της Σερίφου, παραφράζοντας γνωστό τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου.

Το πλοίο, όπως γράφει το τοπικό ειδησεογραφικό πόρταλ candianews, πραγματοποίησε έκτακτο δρομολόγιο προκειμένου να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό του νησιού, δεδομένου του ακτοπλοϊκού προβλήματος των Δυτικών Κυκλάδων που εξακολουθεί να είναι οξύτατο.
 
 
iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!