VIP λαθρομετανάστες! Μεταφέρονται με θαλαμηγό έναντι 10000 ευρώ έκαστος!!!

VIP λαθρομετανάστες απ΄την Συρία προωθούν από την Τουρκία στα Ελληνικά νησιά κυκλώματα διακινητών!

Χθες πιάστηκαν 27 λαθρομετανάστες σε πολυτελές σκάφος ο καθένας από τους οποίους κατέβαλε το ποσό των 10.000 δολαρίων για να μεταφερθεί στην Κω!

Το περιστατικό αυτό δεν είναι το μόνο. Τους τελευταίους μήνες οι ελληνικές αρχές έχουν παρατηρήσει ότι το φαινόμενο αυτό επαναλαμβάνεται συχνά δίνοντας νέες διαστάσεις στην λαθρομετανάστευση: Έχει σημειωθεί σχετικά ότι !
Τελευταίο παράδειγμα είναι χθεσινό :Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε πολυτελές σκάφος, στα ανοιχτά του κόλπου Μπαρντακτσί της Τουρκίας , η τουρκική ακτοφυλακή συνέλαβε στο Μπόντρουμ των Μούγλων, 27 λαθρομετανάστες, συριακής υπηκοότητας, που προσπαθούσαν να μεταβούν στην Ελλάδα. Μεταξύ των λαθρομεταναστών υπήρχαν ηλικιωμένοι και παιδιά.Το σκάφος, με την ονομασία «Poyrazhan L 2», οδηγήθηκε μαζί με τους λαθρομετανάστες στη μαρίνα Μίλτα.
Στα δημοσιεύματα γράφει ότι έγινε γνωστό πως ο καθένας από τους λαθρομετανάστες κατέβαλε το ποσό μεταξύ 8.000 και 10.000 δολαρίων. Ακόμα τονίζεται ότι συνελήφθησαν οι δύο κυβερνήτες του πλοίου και ένα μέλος του προσωπικού. Οι Σύριοι λαθρομετανάστες είχαν σαν προορισμό την Κω.
Σημειώνεται ακόμα ότι οι σπείρες που επιλέγουν διάφορους τρόπους για τους λαθρομετανάστες, παρά το γεγονός ότι αυτή τη φορά επέλεξαν πολυτελές σκάφος, συνελήφθησαν.
Έχει παρατηρηθεί ότι η μετακίνηση προς μεγάλα νησιά του Αιγαίου γίνεται με πολυτελή και ταχύπλοα σκάφη, ενώ έχουν και πλούσια υποδομή στο εσωτερικό της Τουρκίας με παραρτήματα σε πολλές πόλεις της Τουρκίας.
Μια προηγούμενη σπείρα για μεταφορά ...VIP λαθρομεταναστών από Συρία, πιάστηκε να έχει 10 πολύ καλά ταχύπλοα, δύο σκάφη Ζόντιακ, δύο μίνι μπας, ένα αυτοκίνητο ΙΧ και 23.500 ευρώ. Η σπείρα μάλιστα είχε στην διάθεση του ...ναυτικού σκέλους και εφεδρικό ντεπόζιτο για καύσιμα.
Επίσης σε άλλη περίπτωση δύο Τούρκοι μετέφεραν με πολυτελές ιστιοφόρο από τα απέναντι τουρκικά παράλια και αποβίβασαν, στην παραλία Χαράκι της Ρόδου, 77 παράνομους μετανάστες από τη Συρία.Οι Τούρκοι διακινητές επιχείρησαν να επιστρέψουν ωστόσο η άμεση κινητοποίηση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου και άλλων υπηρεσιών,είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.Το σκάφος κατασχέθηκε.
Μια άλλη παρόμοια υπόθεση ήταν αυτή κατά την οποία η Αστυνομία των Μούγλων της Τουρκίας έθεσε υπό κράτηση 18 άτομα εκ των οποίων η μία γυναίκα, που φυγάδευαν με πολυτελή σκάφη από το Φετχιγιέ άτομα από την Συρία- και εγκύους γυναίκες. Μετά από παρακολούθηση 8 μηνών κινητοποιήθηκαν οι τουρκικές αρχές και οργάνωσαν επιχείρηση όπου αρχικά συνέλαβαν 159 λαθρομετανάστες που επρόκειτο να μεταφερθούν στο εξωτερικό και 6 διακινητές. Στη συνέχεια κατά τις επιχειρήσεις που έγιναν ταυτόχρονα στα Μούγλα, στην Άγκυρα, στο Άίντιν, στη Σμύρνη, στη Μερσίνη και στο Οσμάνιγιε ετέθησαν υπό κράτηση τα 18 άτομα.
Onalert.gr
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!