Απορρίπτει το ενδεχόμενο τριπλών εκλογών τον Μάιο ο Αντώνης Σαμαράς

Αποκλείει με κατηγορηματικό τρόπο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς το ενδεχόμενο των τριπλών εκλογών τον Μάιο, τονίζοντας πως απόλυτη προτεραιότητα είναι να βγει η χώρα από την κρίση.
Σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής, ο πρωθυπουργός επισημαίνει πως αν υπολόγιζε με βάση το «στενά κομματικό συμφέρον» θα τον συνέφεραν οι τριπλές εκλογές, αλλά γι' αυτόν «αποτελεί υπέρτατη προτεραιότητα να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα η έξοδος από την κρίση».
Ο κ.Σαμαράς αναφέρει ότι η απόφαση για τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους πρέπει να ληφθεί από τους εταίρους το αργότερο έως την άνοιξη. Αφήνει, επίσης, να εννοηθεί ότι υπάρχουν διαφωνίες στο εσωτερικό της τρόικας και υπογραμμίζει ότι δεν θα υπάρξει νέο Μνημόνιο.
Ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζει «σενάρια πολιτικής ανωμαλίας», τα οποία «θα οδηγήσουν σίγουρα σε πολιτικό χάος» τα περί άλλης κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή.
Συγκεκριμένα απαντά: «Πηγαίνω στον ευθύ δρόμο, πολιτεύομαι στο φως, ό,τι έχω να πω το λέω, ό,τι έχω να κάνω το κάνω, δουλεύουμε 24 ώρες το 24ωρο, εφτά μέρες την εβδομάδα, 52 εβδομάδες τον χρόνο, γιατί δεν έχει παραπάνω. Ο κόσμος βλέπει και καταλαβαίνει. Με όποιους κινούνται, ενδεχομένως, στα σκοτάδια δεν ασχολούμαι. Αλλά και αυτούς ο κόσμος τους βλέπει και τους καταλαβαίνει. Όπως ξέρει και τα κίνητρά τους. Κι αν χρειαστεί θα τους δώσει την απάντηση που τους ταιριάζει. Αλλά δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί...».
Ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε και για τις σχέσεις του με τον Κώστα Καραμανλή τις οποίες χαρακτήρισε «άριστες». Είπε, μάλιστα, πως είχαν συναντηθεί πριν από λίγες ημέρες και τα είπαν «σαν καλοί φίλοι». «Τιποτε δεν νομίζω ότι μπορεί να το αλλάξει αυτό» συμπλήρωσε.
Ερωτώμενος για το ενδεχόμενο να βρεθούν εκτός ΚΟ βουλευτές που θα καταψηφίσουν κρίσιμα νομοσχέδια, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι «δεν θα υπάρξει πρόβλημα» και στέλνει μήνυμα στους βουλευτές του πως τα δύσκολα πέρασαν.
«Οι βουλευτές μας έχουν δείξει απόλυτη υπευθυνότητα και έχουν υποστηρίξει τα πολύ δύσκολα νομοσχέδια που ήδη πέρασαν. Από εδώ και στο εξής, οι δυσκολίες θα έιναι πολύ μικρότερες» τόνισε.
Newsroom ΔΟΛ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!