Υποψήφιος για Grammy ο Λεωνίδας Καβάκος

  Υποψηφιότητα για ακόμη μια διεθνή διάκριση θέτει ο κορυφαίος Έλληνας βιολονίστας Λεωνίδας Καβάκος,
καθώς με το άλμπουμ που εγκαινίασε τη συνεργασία του με τη δισκογραφική εταιρεία Decca, τον προηγούμενο Ιανουάριο, οι Σονάτες για βιολί του Λούντβιχ βαν Μπετόβεν είναι υποψήφιος για βραβείο Grammy στην κατηγορία Καλύτερης Ερμηνείας Μουσικής Δωματίου/Μικρού Συνόλου. Η απονομή των φετινών βραβείων Grammy θα γίνει σε μια λαμπρή τελετή, στις 26 Ιανουαρίου 2014, στο Λος Άντζελες.
Στο πλαίσιο της ίδιας συνεργασίας, ο διεθνούς φήμης βιολονίστας ηχογράφησε πρόσφατα τοΚοντσέρτο για βιολί του Μπραμς με την ορχήστρα Gewandhaus της Λειψίας υπό τη διεύθυνση του Ρικάρντο Σαγί, άλμπουμ στο οποίο περιλαμβάνονται ακόμη τέσσερις Ουγγρικοί χοροί του Μπραμς και η Ραψωδία για βιολί και πιάνο του Μπέλα Μπάρτοκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρόγραμμα της Decca περιλαμβάνεται και η ηχογράφηση του συνόλου των έργων του Μπαχ για σόλο βιολί, με ερμηνευτή τον Λεωνίδα Καβάκο.
 
avgi.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!