Καταδικάστηκε δήμαρχος για το θάνατο 21χρονου οδηγού

Σε οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδίκασε το πενταμελές Εφετείο Αθηνών για το θάνατο οδηγού από παράνομη πινακίδα

το δήμαρχο Γαλατσίου Κυριάκο Τσίρο.

Η υπόθεση αφορά σε παράνομη πινακίδα στη νησίδα της λεωφόρου Βεΐκου που προκάλεσε τον θάνατο του 21χρονου οδηγού Ι.Χ. Παναγιώτη Καραλή στις 18 Οκτωβριου 2007.
Πρόκειται για το δεύτερο δήμαρχο που καταδικάζεται για τη μη αφαίρεση παράνομων διαφημιστικών πινακίδων που αποτελούν κίνδυνο θάνατο για τους διερχόμενους οδηγούς.
Σχεδόν ένα χρόνο πριν το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων είχε καταδικάσει σε 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για ανθρωποκτονία από αμέλεια τον πρώην δήμαρχο Αμαρουσίου Παναγιώτη Τζανίκο
Ο πρώην δήμαρχος καταδικάστηκε ως υπεύθυνος για το θάνατο του 25χρονου Γιάννη Σταυρουλάκη το Δεκέμβριο του 2005 στη Λ. Κηφισίας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε πάνω σε παράνομη (σύμφωνα και με το πόρισμα των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης) διαφημιστική πινακίδα που βρισκόταν στη νησίδα.
 
aftodioikisi.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!