Βάζουν... δακτύλιο στα τζάκια! Απαγόρευση χρήσης όταν υπάρχει αιθαλομίχλη!

Μοιάζει με ανέκδοτο, όμως είναι επίσημη κυβερνητική σκέψη. Μάλιστα το μέτρο ενδεχομένως περιλαμβάνεται σε Κοινή Υπουργική Απόφαση που θα υπογραφεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται σχεδιάζεται ακόμη και επιβολή μέτρωνγια την απαγόρευση της χρήσης τζακιού όταν η ατμόσφαιρα επιβαρύνεται!

Οι πληροφορίες λένε ότι θα βγαίνει απαγορευτικό για τζάκια και ξυλόσομπες ανά περιοχή και ανάλογα με τη συγκέντρωση επικίνδυνων σωματιδίων στην ατμόσφαιρα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" τα μέτρα περιλαμβάνονται σε σχέδιο ΚΥΑ με τον τίτλο: βραχυπρόθεσμα σχέδια δράσης για την αντιμετώπιση ατμοσφαιρικής ρύπανσης από αιωρούμενα σωματίδια".
Το σχέδιο περιλαμβάνει ένα στάδιο προειδοποίησης, όταν οι συγκεντρώσεις που εντοπίζονται είναι από 100 ως 150 μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο αέρα. Στο στάδιο αυτό θα υπάρχει προτροπή προς τους πολίτες να περιορίσουν τη χρήση.
Στο δεύτερο στάδιο όμως και όταν οι συγκεντρώσεις μικροσωματιδίων ξεπερνούν τα 150 μικρογραμμάρια εξετάζεται η επιβολή απαγόρευσης.
Εδώ βέβαια ξεκινούν και τα ερωτήματα.
Ποιος και πως θα επιβάλλει το μέτρο;
Θα υπάρχουν... περιπολίες από ειδικά συνεργία;
Θα γίνονται "εισβολές" σε διαμερίσματα για να διαπιστωθεί εάν είναι το τζάκι ή η σόμπα αναμμένη καθώς σε μια πολυκατοικία είναι δύσκολο να διαπιστωθεί ποιος καίει και ποιος όχι;
Όσο και αν ακούγεται απίθανο η απαγόρευση (άσχετα με ποιον τρόπο) συζητείται (!) δημιουργώντας ήδη και τα πρώτα ανέκδοτα για ειδική άδεια από την τρόικα για προσλήψεις αναρριχητών στο Δημόσιο!
 
Από : newsit.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!