Συνδικαλιστές επιχείρησαν να παρεμποδίσουν έλεγχο στο νοσοκομείο Κέρκυρας

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι στο γενικό νοσοκομείο της Κέρκυρας με αφορμή έλεγχο που επρόκειτο να γίνει σε αυτό από δύο επιθεωρητές υγείας.
Συγκεκριμένα, μέλη του σωματείου εργαζομένων προσπάθησαν να παρεμποδίσουν τον έλεγχο απειλώντας τους επιθεωρητές και προειδοποιώντας τους να φύγουν.
Οι επιθεωρητές αποφάσισαν για λόγους ασφαλείας να βρουν καταφύγιο στο γραφείο του διοικητή από το οποίο βγήκαν και συνέχισαν τελικά τον έλεγχο έπειτα από παρέμβαση της αστυνομίας και του εισαγγελέα.
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας ένορκης διοικητικής εξέτασης και ζήτησε την απομάκρυνσή τους από το ΕΣΥ.
«Αυτό το απεχθές γεγονός με αναγκάζει να έχω διατάξει ήδη επείγουσα ένορκη διοικητική εξέταση και δηλώνω από τώρα ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στην παράνομη παρεμπόδιση του ελέγχου, θα τεθούν από μένα αμέσως μετά τη διενέργεια της ΕΔΕ σε αυτοδίκαιη αργία» τόνισε ο υπουργός Υγείας.
 
Πηγή : Καθημερινή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!