Οι τρεις στους δέκα πιστεύουν ότι «μας ψεκάζουν»

Ποια είναι τα αποτελέσματα έρευνας για τους αεροψεκασμούς, μία κύρια εμμονή των Ελλήνων. Μεταξύ όσων πιστεύουν ότι "μας ψεκάζουν", Χρυσή Αυγή και ΑΝ.ΕΛ. "διπλασιάζουν" τα ποσοστά τους
 
Τελικά "μας ψεκάζουν" με χημικά αέρια; Το φαινόμενο της "λευκής ουράς" είναι μια θεωρία συνωμοσίας, ή πραγματικότητα;
Η Metron Analysis διενήργησε δημοσκόπηση σχετικά με τους αεροψεκασμούς που αποτελεί πλέον μία βασικότατη εμμονή των Ελλήνων και δίνει απαντήσεις για ένα ζήτημα που έχει τεθεί ακόμα και στη Βουλή.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην τελευταία πρόθεση ψήφου του Σεπτεμβρίου της Metron Analysis, που δημοσίευσε το "Έθνος της Κυριακής", στη σχετική ερώτηση περί αεροψεκασμών, το 33,3% των ερωτώμενων συμφωνεί με το ότι γίνονται ρίψεις χημικών, το 58,4% διαφωνεί και το 9% δεν ξέρει/δεν απαντά.
"Ψεκασμένοι" οι τρεις στους δέκα
Τι ψηφίζουν αυτοί που πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν
Από το 33,3% όσων πιστεύουν στην εν λόγω θεωρία το 10,6% ψηφίζει ΝΔ, το 19,2% ΣΥΡΙΖΑ, το 1,9% ΠΑΣΟΚ, το 6,1% ΑΝΕΛ, το το 15,3% ΧΑ, το 2,1% ΔΗΜΑΡ, το 3,9% ΚΚΕ, το 2,8% Οικολόγους Πράσινους, το 2,5% Άλλο, το 28,4% άκυρο/λευκό/κανένα, ενώ το 7,2% είναι αναποφάσιστοι.
Κοινώς, τα μεγαλύτερα ποσοστά θετικής γνώμης απέναντι στα χημικά που θεωρητικά πέφτουν στο κεφάλι μας, έχουν ψηφοφόροι των ΑΝ.ΕΛ. και της Χρυσής Αυγής.
Οι τελευταίοι φαίνεται να είναι πιο κοντά από όλους στη θεωρία των "chemtrails", όπως είναι γνωστοί οι αεροψεκασμοί αυτού του τύπου σε παγκόσμια βάση.
Οι γυναίκες, όπως αποδεικνύει η σχετική έρευνα, φαίνεται ότι είναι αυτές που αποδέχονται περισσότερο τη θεωρία συνωμοσίας περί ψεκασμού, αφού το 39% εξ αυτών δηλώνει ξεκάθαρα ότι συμφωνεί πως μας ψεκάζουν με αέρια.
Η συγκεκριμένη θεωρία είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής στις νεαρές ηλικίες (18-24), στους αγρότες και στους εργάτες καθώς και σε άτομα κατώτερης και μέσης εκπαίδευσης.
Για το θέμα αυτό δημιουργήθηκε μάλιστα και ειδική ομάδα δράσης, που θεωρεί ότι με τη ρίψη των "chemtrails" συντελείται γενοκτονία κατά της ανθρωπότητας.
Οι διαδηλώσεις τους και οι ποικίλες δράσεις τους ανάγκασαν σε παρέμβαση το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση το Μάιο του 2012, ξεκαθαρίζοντας πως "καμία πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίες δεν εκτελείται πάνω από το ελληνικό έδαφος".
 
news247.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!