Εκλογές του αέρα με φόντο τη Χρυσή Αυγή

  Με ψιθύρους και μουρμούρες οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής προσπαθούν να βγουν από το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχουν μετά περιέλθει μετά τη στυγερή δολοφονία
του 34χρονου μουσικού στο Κερατσίνι που διέπραξε το μέλος τους Γιώργος Ρουπακιάς.
Ενώ το μεσημέρι ο εκπρόσωπος του κόμματός τους Ηλίας Κασιδιάρης έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και κατακεραύνωσε τον πολιτικό κόσμο, απέφυγε επιμελώς να αναφερθεί στα σενάρια που θέλουν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να παραιτούνται ώστε να προκαλέσουν εκλογές σε 15 Περιφέρειες της χώρας, Α' και Β' Αθήνας, Περιφέρεια Αττικής, Α'και Β' Θεσσαλονίκης.
Από τη Χρυσή Αυγή δεν διαψεύδουν ούτε και επιδοκιμάζουν. Αν όμως προκληθούν εκλογές τότε τις έδρες παίρνει το κόμμα που κερδίζει την πλειοψηφία.
«Ιδού οι Περιφέρειες ιδού κι οι εκλογές» είπαν βουλευτές των κομμάτων, ενώ ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος βροντοφώναξε «αμήν και πότε!».
 
zougla.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!