Επίθεση κατά Καμμένου στο Κερατσίνι

Επίθεση από ομάδα διαδηλωτών δέχθηκε ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος επιχείρησε να πραγματοποιήσει επίσκεψη στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο Παύλος Φύσσας, στο Κερατσίνι.
 
Ο Πάνος Καμμένος, ενώ βρισκόταν σε απόσταση περίπου δύο τετραγώνων από το σημείο της δολοφονίας έγινε αντιληπτός από διαδηλωτές, οι οποίοι, φωνάζοντας συνθήματα κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του.
ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΜΜΕΝΟ
Κάποιοι εξ΄αυτών έσπασαν τον κλοιό της προστασίας και παρά παρά την προστασία που είχε από δύο άτομα της φρουράς ο αρχηγός των ΑΝΕΛ πέτυχαν να τον πλησιάσουν και να του καταφέρουν γροθιές στο πρόσωπο.
Τη στιγμή του επεισοδίου εμφανίστηκε με μοτοσικλέτα ένα ακόμη μέλος της φρουράς του, το οποίο και φυγάδευσε τον κ. Καμμένο.
Ο Πάνος Καμμένος μετέβη αργότερα στο Ναυτικό Νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε ιατρικές εξετάσεις, και συγκεκριμένα σε αξονική τομογραφία, που δεν έδειξε τίποτα, ενώ ενδέχεται να πραγματοποιήσει και άλλες εξετάσεις για προληπτικούς λόγους.
Εξερχόμενος από το νοσοκομείο, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε λόγο για προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας και κατηγόρησε "τους νεοναζιστές" και "τους παρακρατικούς".
"Οι παρακρατικοί μαζί με τους νεοναζιστές επιθυμούν να παραδώσουν την πατρίδα μας στους δανειστές" είπε ο κ. Καμμένος και ζήτησε την ενότητα του ελληνικού λαού απέναντι σε αυτούς, "οι οποίοι με εντολές προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα τρομοκρατίας, ένα κλίμα υποταγής προς την τρόικα και τους δανειστές" ,καθώς και την εφαρμογή "του άρθρου 120 του Συντάγματος, δηλαδή της προάσπισης του Συντάγματος από το σύνολο του Ελληνικού λαού".
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, οι Έλληνες μπορούν να ξεσηκωθούν με ειρηνικό τρόπο και να απαιτήσουν με μια Συντακτική Εθνοσυνέλευση την απαλλαγή της χώρας από την ξένη κατοχή, ενώ αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε το απόγευμα χαρακτήρισε "ηθικούς αυτουργούς" εκείνους που "υπηρετούν συμφέροντα".
Την επίθεση στον Πάνο Καμμένο καταδίκασε η κυβέρνηση, καθώς και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση εναντίον του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου. Καλούμε τους πάντες να θέσουμε τέλος στην καλλιέργεια κλίματος έντασης και να περιφρουρήσουμε τη συνοχή της κοινωνίας μας", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
Η ΝΔ καταδίκασε με ανακοίνωσή της την επίθεση, την οποία χαρακτηρίζει απαράδεκτη. «Δυστυχώς, εκεί οδηγεί η ρητορική της βίας και η στρατηγική της έντασης. Γι' αυτό πρέπει να σταματήσει αμέσως και από όλους», επισημαίνει.
«Η επίθεση στον κ. Καμμένο είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα. Κάθε προσπάθεια αξιοποίησης της επίθεσης αυτής από όσους αναπαράγουν τη θεωρία των δύο άκρων θα πέσει στο κενό» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Το ΠΑΣΟΚ καταδίκασε την επίθεση κατά του Πάνου Καμένου, αλλά κάλεσε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να αντιληφθεί την ευθύνη των λόγων του. Ειδικότερα, σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Κινήματος αναφέρεται:
«Καταδικάζουμε την επίθεση εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, και τη βία από όπου και αν προέρχεται. Ελπίζουμε ο κ. Καμμένος να αντιληφθεί την ευθύνη των λόγων του».
 
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!