Ετοιμο το σάιτ της νέας δημόσιας τηλεόρασης: Λέγεται hprt.gr -Ερχεται και ραδιόφωνο

Η διαδικτυακή έκδοση της ΔΤ, που αντικαθιστά το ert.gr, είναι έτοιμη προς χρήση. Το νέο site της Δημόσιας Τηλεόρασης ονομάζεται hprt.gr

που σημαίνει Hellenic Public Radio Television (Ελληνική Δημόσια Ραδιοτηλεόραση).

Οι υπεύθυνοι της ΔΤ έχουν ως στόχο να μπορέσουν να μεταδώσουν τον αγώνα του Champions League Νάπολι-Ντόρτμουντ σε live streaming.
Με δηλώσεις του ο αρμόδιος υπουργός για την Δημόσια Τηλεόραση Παντελής Καψής σημείωσε ότι πολύ γρήγορα, ακόμη και σήμερα Τετάρτη, θα ανακοινωθούν τα ονόματα των υπόλοιπων προς πρόσληψη από τη ΔΤ.
Μιλώντας χθες στον ραδιοφωνικό Alpha ο Παντελής Καψής σημείωσε ότι την Τετάρτη ή την Πέμπτη το αργότερο θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα ονόματα που θα προσληφθούν, αναφέροντας ότι «ήδη, η Δημόσια Τηλεόραση εκπέμπει ένα πρόγραμμα σχεδόν πλήρες σε ό,τι αφορά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, προφανώς εννοώ. Νομίζω ότι δεν εξυπηρετεί σε τίποτα αυτή η κατάληψη στην Αγία Παρασκευή. Και φαντάζομαι, όπως το έχω πει και άλλη φορά, ότι κάποια στιγμή θα έρθει και η ώρα να παρέμβει ο εισαγγελέας».
Επιπλέον, ο Παντελής Καψής ανέφερε πως εκτός της ιστοσελίδας της Δημόσιας Τηλεόρασης και «πολύ σύντομα θα υπάρξει, μόλις ξεπεραστούν τα τεχνικά προβλήματα, και το ραδιόφωνο».
 
 iefimerida.gr 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!