Π. Καψής: Σήμερα το πρώτο δελτίο ειδήσεων από τη δημόσια τηλεόραση

Σήμερα αναμένεται να βγει στον αέρα το πρώτο δελτίο ειδήσεων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, όπως ανέφερε ο υφυπουργός Παντελής Καψής, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.
O κ. Καψής παραδέχθηκε πάντως ότι οι δυσκολίες είναι πάρα πολλές. «Τα τεχνικά προβλήματα είναι τεράστια. Παρόλα αυτά προχωράμε και το επόμενο στάδιο είναι να βγούμε στο ραδιόφωνο», σημείωσε.
Υπογράμμισε ακόμη ότι όλες οι διαδικασίες που ακολουθούνται είναι διαφανείς. «Όποιος θέλει να κάνει ένσταση είναι ανοιχτά τα στοιχεία και αν υπάρχει το παραμικρο είμαι εδώ να τα κοιτάξω», πρόσθεσε.
Διευκρίνισε επίσης ότι στο μόνιμο φορέα ο αριθμός των προσλήψεων θα εξαρτηθεί από το μοντέλο που θα επιλέξει το νέο δ.σ..
Ερωτηθείς τέλος σχετικά με την επιλογή ορισμένων κομμάτων να μην εμφανίζονται στη δημόσια ραδιοτηλεόραση έκανε λόγο για «αντιδημοκρατική απόφαση».
naftemporiki.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!