Σε Κρήτη, Ρόδο και Κάρπαθο, τα κέντρα προσφύγων από τη Συρία

Η αντιμετώπιση κύματος παράνομων μεταναστών αλλά και η απομάκρυνση των Ελλήνων υπηκόων απο την Συρία, ήταν τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν

στη σύσκεψη που ολοκληρώθηκε, αργά το μεσημέρι της Παρασκευής, στο υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, εξετάζεται το ενδεχόμενο δημιουργίας καταυλισμών προσφύγων τόσο σε Κρήτη όσο και σε Κάρπαθο και Ρόδο
Εξάλλου, όπως αναφέρει η Καθημερινή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, έγινε γενική ανάλυση των δυνατοτήτων του κάθε φορέα και μελετήθηκαν διάφορα επιχειρησιακά σχέδια, με στόχο τον συντονισμό των εμπλεκομένων υπηρεσιών.
Όλοι οι αρμόδιοι φορείς βρίσκονται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση τόσο ενός κύματος παράνομων μεταναστών, όσο και για την ενεργοποίηση του σχεδίου «Κόσμος», το οποίο θα τεθεί σε εφαρμογή για την απομάκρυνση των Ελλήνων που ζουν στη Συρία, ο αριθμός των οποίων υπολογίζεται μεταξύ 2.500 και 2.700.
Στη σύσκεψη μετείχαν οι Γενικοί Γραμματείς των υπουργείων Εξωτερικών, Εσωτερικών, Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Ναυτιλίας, οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ, ΕΛ.ΑΣ., Λιμενικού, Πυροσβεστικού Σώματος και ο διοικητής της ΕΥΠ.
cretalive
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!