Σκέψεις να αυξηθεί από 5 στα 25 ευρώ το εισιτήριο εισόδου στα νοσοκομεία.

Ανοικτό  άφησε το ενδεχόμενο ο υπουργός υγείας αύξησης του εισιτηρίου από πέντε στα 25 Ευρώ από την νέα χρονιά στα Δημόσια νοσοκομεία εάν δεν επιτευχθούν οι οικονομικοί στόχοι.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σήμερα στον Αντένα επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να γίνει καμιά απόλυση εκτός  των επίορκων.

Την ίδια στιγμή απέστειλε τελεσίγραφο στους επίορκους γιατρούς και όσους αδικούν τον πολίτη.

Δεν έχουν θέση στο ΕΣΥ ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ήδη 50 γιατροί τέθηκαν σε αυτοδίκαιη αργία με απόφαση του και έπονται και άλλοι.'Η εποχή του πάρτι τελείωσε" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η κινητικότητα θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις:  η πρώτη που ολοκληρώνεται στα μέσα Σεπτεμβρίου και η δεύτερη που θα διαρκέσει τρεις με τέσσερις μήνες και σε αυτή θα μετακινηθούν  500 από  το υπουργείο Παιδείας  με πτυχίο ιατρικής στο Υγείας.

Αναφερόμενος στον ΕΟΠΥΥ ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε πως μέχρι τέλος Αυγούστου  θα έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα προκειμένου να μην καταρρεύσει.

Ο υπουργός υπεραμύνθηκε τις μεταρρυθμίσεις στο ΕΣΥ υποστηρίζοντας ότι δεν έγιναν στο παρελθόν από τον φόβο του πολιτικού κόστους. Στο πλαίσιο αυτό αναρωτήθηκε  εάν αυτές που γίνονατι τώρα δεν είναι σωστές γιατί δεν υπάρχουν αντιδράσεις.
 
πληροφορίες από : iatropedia.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!