Με καθυστέρηση το επίδομα τέκνων για χιλιάδες οικογένειες

Οι χρονοβόρες διαδικασίες και η αργοπορημένη υποβολή των δηλώσεων καθυστερεί την καταβολή.


Aπό το Σεπτέμβριο θα καταβληθούν τα επιδόματα τέκνων 800.000 οικογένειες καθώς η κυβέρνηση αποφάσισε να θέσει ως προαπαιτούμενα για τη χορήγηση των νέων επιδομάτων σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα την ηλεκτρονική υποβολή και την εκκαθάριση των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος των δικαιούχων, την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων-υπεύθυνων δηλώσεων (εντύπων Α21) και τον εξονυχιστικό έλεγχο των δηλούμενων σ' αυτές στοιχείων.

Επιπλέον η πρωτοφανής φετινή καθυστέρηση στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων παρατείνει ακόμη περισσότερο την αναμονή για χιλιάδες οικογένειες που περιμένουν το επίδομα τέκνων.

Έτσι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που θα λάβουν το επίδομα τέκνων τον Ιούλιο οι υπόλοιποι θα πρέπει να περιμένουν από τις αρχές Σεπτεμβρίου και μετά.

Στα οικονομικά λοιπόν προβλήματα έρχεται να προστεθεί και η παράταση της αγωνίας...

www.newsbomb.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!